Outdoor Kurs

Radio & TV

SR3 Saarlandwelle zu Gast bei Kochkultour.

Bei dem Kochvergügen auf SR3 "Kappes, Klöße, Kokosmilch" war das Motto dieses Mal "Urlaubsküche für zu Hause -Griechenland". Küchenfee Barbara Grech ließ sich die köstlichen Rezepte zeigen:

Musaká Auflauf mit Auberginen an Kräuter-Gewürzreis

Grießflammeri im Filoteig auf Kirschkompott

Mosaik, Fersehen ohne Grenzen

Fersehsender aus Saargemünd

Kochsendung aus unserer Kochschule:

"Gourmetkochkurs Fleisch" vom 28.09.2016

Weihnachtstipps – Last Minute-Ideen

Kochkurse und Selbstgebackenes

SR, Bonus, 22.12.2009

Beitrag von Armgard Müller-Adams

pumpkin Carving

Saar TV, 24.10.2007

All the senses with food

30.03.2006 / 26.10.2006 / 15.04.2007 Pro Sieben in "Galileo"

European Championships in San Remo

04.11.2002 im Saarländischen Rundfunk "Aktueller Bericht"

Awards

Regio Guide 2011

Cooking school of the year 2011

The restaurant guide regio guide has cooking culture – the cooking- and patisserie school was awarded again to the cooking school of the year 2011

 Regio Guide 2010

Cookery School of the Year 2010

The restaurant guide regio guide has cooking culture – the cooking- and patisserie school was awarded again to the cooking school of the year 2010

Saarbrücker Zeitung vom 29.10.2009

 Regio Guide 2009

Cookery School of the Year 2009

The restaurant guide regio guide has cooking culture – the cooking- and patisserie school was awarded again to the cooking school of the year 2009

regio guide 2009, deutsch [pdf, 11kb]

regio guide, französisch [pdf, 12kb]

The best "Mousse au chocolat"

Prize for "the best Mousse au Chocolat" of Bermuda 2005

European Champion of pastry

1st place at European Championship of pastry, San Remo 2002

Print

Forum – das Wochenmagazin

Online-Beitrag

Learn to cook from and to the professional

Forum, Extra Restaurantführer 2013

Outstanding cooking culture at "Cooking culture"

Saarbrücker Zeitung vom 29.10.2009

Between soup and potatoes

Saarbrücker Zeitung vom 22.05.2009

 Meister kochen mit Leidenschaft

Master COOKING with passion. You connect cultures.

Wellness-Bonusbuch Verlag [pdf, 25kb]

Kulinarische Endeckungsreise

A culinary journey through the Saarland

Neuer Umschau Buchverlag [pdf, 14kb]

 Le Guide Bleu

Selected addresses for connoisseurs

regio Guide Le Guide Bleu Nr.11, 2008

Successful St. Ingberter book market

Feine Adressen IV / 2006 [pdf, 1272kb]

Saar-, hotel management students in a Europe comparison on the top

17.12.2002/ Saarbrücker Zeitung [pdf, 55kb]